2014. február 15., szombat

Esküvői torta kollekció 2014. A "naked cake", amit egyáltalán nem szeretnék "pucér tortának" lefordítani.

Van ami jól hangzik angolról lefordítva, van ami nem. Sőt szerintem a "pucér torta" kifejezetten nagyon rosszul hangzik. Nekem nagyon tetszik és úgy néz ki, hogy több menyasszony is vagány lesz idén és ilyen esküvői tortát álmodott meg maguknak.

Nem mondanám, hogy 2014-ben ez a legújabb trend a nagyvilágban, mert néhány évvel ezelőtt már ilyen esküvői tort volt a Gossip Girl-ben a new york-i esküvőn, de nálunk most kezd jobban divatba jönni. Lehet gyümölccsel, élő virággal  vagy cukorvirággal díszíteni, vaníliás és kakaós tésztával is készülhet. Azért emeletes esküvői tortának, inkább vaníliás tésztával ajánlanám, mert a kakaós morzsák, könnyen ronthatják az összképet. Mert  morzsák igenis vannak. A tészta már csak ilyen.



 



Torta, design: Az én Tortám
Fotó: Török- Bognár Renáta (renifoto)

ÉLJEN, JÁTÉK! 
7 nap - 7 torta.  Hét napon át minden nap megmutatjuk a 2014-es esküvői kollekciónk egy-egy darabját, egy kis blogbejegyzéssel kísérve. A hetedik nap után indul a játék. A facebook oldalunkon a kép alá kommentelők és megosztók között, ki fogunk sorsolni egy tortát. Azt amit ő a legjobban szeretne.

De addig is, ha  Te is ilyen tortát álmodtál meg magadnak, írj bátran nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése