2014. február 15., szombat

Az esküvői torták nálunk.


Az esküvői tortáról, süteményekről nem feltétlenül az jut az eszünkbe, hogy "  Ó, az összes esküvőn, amin voltam a sütemények isteniek voltak.". Mert sajnos tisztelet a kivételnek de a legtöbb esetben, bár különböző színűek, de valahogy ugyanolyan ízűek egytől-egyig. Az pedig már csak extra öröm, ha nem száraz és csömör. És persze mi a vége? ...hajnalban a dobozokba elcsomagolás a vendégeknek, akik aligha eszik is meg másnap, vagy harmadnap....

Ennek viszont nem kellene így lennie, hiszem az esküvői torta megvágása, az ifjú házasok közös életének kezdetét szimbolizálja.

Azért valljuk, be a legtöbb ember szereti a süteményt és pont ezért egy ilyen fontos napon mint az Esküvő, igazán meg kellene adni a módját, megédesíteni a hangulatot valami nagyon finommal.

Nálunk a sütemények mindig frissen készülnek, hiszen nagyon fontos a Nagy nap. ( nekem is az volt 5 éve )  És csak így lehet biztosítani az igazán jó minőséget.

A legfinomabb alapanyagokból, vajjal és szeretettel... és mindig csinosan.  Mert ki mondta, hogy az esküvői torta nem lehet egyedi, csinos és finom is egyben?

a torta felvágás után

És hogyan is működik ez nálunk? 
Ti megálmodjátok, együtt megtervezzük, én pedig elkészítem a legjobb tudásom szerint, sok figyelemmel és szeretettel. 

Mivel minden egyes tortát és süteményt én készítek ez garancia arra, hogy olyan lesz a Ti tortátok is, mint amilyeneket nálunk  láttok a fotókon. ( blog, honlap, facebook)  
Nekünk nagyon fontos, hogy csak olyan torta és süteményfotók szerepelnek az oldalainkon,  amiket én készítettem.


Niki.






És az ízek:

1. Igazi vaníliás tészta, madagaszkári vaníliamagokkal, málnaszemekkel és citrusos -tejszínes sajtkrémmel

2. Vaníliás tészta, házi sós-/ vagy sima karamellás habcsókos vajkrémmel és csokoládéganacheal rétegezve töltve

3. Vaníliás tészta háromféle citrus curddal (citrom, lime, narancs) és kókusztejes tejszínes sajtkrémmel

4. Kakaós tészta hazai pörkölésű kávés krémmel, belga fehér - és étcsokoládés ganacheal

5. Mandulás tészta, madagaszkári vaníliamagvas tejszínes sajtkrémmel és csokoládéganacheal

6. Holland kakaós tészta, csokoládékrémmel

7. Vaníliás tészta, csokoládés habcsókos vajkrémmel

8. Kókuszos tészta, kókusztejes tejszínes sajtkrémmel és kókuszreszelékkel

9. Vaníliás tészta, madagaszkári vaníliamagvas tejszínes sajtkrémmel  és friss színes gyümölcsökkel

10.Vaníliás tészta, két ropogós dióréteggel, egy kis rummal és házi törésű diós krémmel (  Eszterházy krémmel)

11. Vaníliás és kakaós tészta rétegezve, választott krémmel.

12. Kakaós tészta, sacher érzéssel.

+. igazi vaníliás tészta, madagaszkári vaníliamagokkal, isteni vaníliás teljes túróval és színes gyümölcsökkel ( piros málna  vagy  rózsaszín eper vagy kék áfonya v. fekete ribizli v. piros meggy.....szezontól függően friss vagy kiválló minőségű fagyasztott) 

A sütemények elkészítéséhez, kizárólag vajat használunk.
minden vaníliás tészta=   igazi vaníliás tészta, madagaszkári vaníliamagokkal
minden kakaós tészta=  holland kakaós tészta

A csokoládé és a vaj belga. A kakaó holland. Minden más, ami csak lehetséges magyar.
Semmi ízfokozó vagy tartósítószer, vagy bármi, ami nem a sütibe való és nincs rendes neve csak betű és számsor.



tortaszelet: Az én Tortám




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése