2014. február 16., vasárnap

Esküvői torta kollekció 2014. Monokróm és Vera Wang.

Mindenféle dolog inspirál, a gyermekorvosi rendelőben a mozaik, az egyik bank szórólapja! ( magam sem hittem volna, de majd mutatom:), a virágok és persze a divat. Az örök szerelem. Van aki bevallja, van, aki nem, de szerintem minden nőnek megfordul a fejében, hogy de jó lenne egyszer egy mesés Vera Wang ruhában férjhez menni. Imádom a ruháit és valahogy úgy alakult, hogy két tortám is Tőle inspirálódott a 2014-es esküvői torta kollekciómban.

Íme az első, amit akár!!!  egy "hagyományos" esküvői tortának is nevezhetünk. Elegáns fehér és fekete, egy hatalmas általam készített ehető virággal.  
De miért ne teremthetnénk mi ilyen hagyományt?....


És az inspiráció:
Vera Wang |  Spring 2014

Ha esetleg van olyan szerencsés menyasszony, aki Vera Wang ruhában mondja ki az IGEN-t, boldog lennék ha egy tökéletesen a ruhájához illő tortát tervezhetnénk neki.


Torta, design: Az én Tortám
Fotó: Török- Bognár Renáta (renifoto)
Tortatartó: BeCake'

ÉLJEN, JÁTÉK! 
7 nap - 7 torta.  Hét napon át minden nap megmutatjuk a 2014-es esküvői kollekciónk egy-egy darabját, egy kis blogbejegyzéssel kísérve. A hetedik nap után indul a játék. A facebook oldalunkon a kép alá kommentelők és megosztók között, ki fogunk sorsolni egy tortát. Azt amit ő a legjobban szeretne.

De addig is, ha  Te is ilyen tortát álmodtál meg magadnak, írj bátran nekünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése