2014. február 17., hétfő

Esküvői torta kollekció 2014. Édes kis semmiségek...

Az álomesküvő. Mindenkinek más az álma, de igazából mindenki, szeretné az összes álmát megvalósítani a saját esküvőjén, függetlenül attól, hogy az egy kicsi családias ünnepség vagy egy hatalmas lagzi. Bár  szerintem, majdnem ugyanolyan nehéz. Mert ugye legyen az esküvő 80-100 fő és ha ettől el szeretne térni, sajnos túl sok falba ütközik az ember. Tapasztalataim szerint nagyon sok szolgáltató próbálja bekorlátozni a párokat és megalkuvásra kényszeríti őket, azzal hogy kicsit sem rugalmas. ( tisztelet a kivételnek, ami szerencsére egyre több van) ..."Mert ez a szokás."
A szokást és a hagyományokat nem szabadna összekeverni. A kettő nagyon nem ugyanaz.
És hogy a süteménnyel kapcsolatban mi a szokás? 
- az a szokás, hogy viszünk a párnak ajándékba tortát. Mert az úgy illik. Ha kéri a pár, ha nem. Ha szereti ha nem.  Ha tetszik neki, ha nem.
-az a szokás, hogy adunk a vendégeknek sütit esküvő után, ha megeszik, ha nem. 

De miért ne lehetne ezt úgy, hogy a pár boldog legyen azzal a tortával, ha már kap. Legyen személyre szóló, hozzájuk illő és nem utolsó sorban finom.


 
 

És a süteményt, amit adunk a vendégeknek lehet egyben a köszönőajándék is, sőt az ültetőkártya is, amit tényleg szeretni fognak a vendégek.


Néhány szem vajas keksz, egy kis dobozban, amit az esküvő utáni napokban az összes vendég boldogan fog elnassolni, akár a reggeli kávéjához és biztos ránk fog gondolni és persze felidézi, hogy milyen jó is volt a mulatság. 

Torta, design: Az én Tortám
Fotó: Török- Bognár Renáta (renifoto)

ÉLJEN, JÁTÉK! 
7 nap - 7 torta.  Hét napon át minden nap megmutatjuk a 2014-es esküvői kollekciónk egy-egy darabját, egy kis blogbejegyzéssel kísérve. A hetedik nap után indul a játék. A facebook oldalunkon a kép alá kommentelők és megosztók között, ki fogunk sorsolni egy tortát. Azt amit ő a legjobban szeretne.

De addig is, ha  Te is ilyen tortát álmodtál meg magadnak vagy szeretnél ajándékba adni, írj bátran nekünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése