2013. június 25., kedd

Zsuzsi és Márk, a Pilisi Erdőben...

Van az úgy, hogy valakivel olyan nagyon EGY tetszik, hogy az már félelmetes. Hát Zsuzsival mi ilyenek voltunk.  Az  első levélváltástól ( amit 33 másik követett), a személyes találkozáson át, és minden egyes alkalommal amikor "pinterest meetinget" tartottuk és újabb és újabb dolgokat mutatott, nagyon az "ezt imádom én is érzés volt!". A csokor. A torta. A dekoráció.  A menta színű kardigán. Az arany és a barack szín.
És amit nagyon szerettem a dekorációban az a szalagok, amik még  a függönykarnisok is lógtak, de a fotókon nem igazán látszik, pedig csodaszép volt.


Zsuzsi és Márk nagyon helyes szerelmes pár,  ráadásul nagyon kreatívak voltak, ami az esküvőjüket illeti. Ők tervezték meg a meghívót, a dekorációt is ők álmodták meg és a saját terveik alapján lett feldíszítve a terem is. Minden egyes apró részletre odafigyeltek, tehát ez igazán az ő Nagy Napjuk volt.

Az esküvőjük napján, és az előkészületek alatt volt egy segítségük Annamari, akit esküvőszervező státuszában (mert vendég is volt), hívhattam, amikor a Pilisi Parkerdő mellett elhaladva, mi a piros lufit követtük, ami egy szülinapi zsúrhoz vezetett bennünket és eltévedtünk és hívhattam őt akkor is, miután a konyha közepén ott kellett hagynom a tortát, és persze, hogy igazán nagyon izgultam, hogy tényleg bekerült e a torta a hűtőbe.






"Hálásan köszönjük a gyönyörűséges tortánkat, imádtuk! :) Ráadásul nem csak szép volt, hanem finom is, egyedül a tortából sikerült minden ízt megkóstolnom, a személyes kedvencem végül a gyümölcs-citrom kombó lett.".
 Zsuzsi és Márk


.... remélem, még lesz alkalmam tortát készíteni nekik.  Kívánunk Nekik minden szépet és jót!


Dekor: Zsuzsi és Márk  ( DIY)
Édesség:Pöttyös Bögre Édesség
Fotó: Vajda Viktor
Esküvőszervező: Nagy Annamária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése