2013. június 28., péntek

Alexa és Pityu. Egy igazán stílusos esküvő Sukorón.


Az úgy volt, hogy véletlenek nincsenek. Március 15-ei héten készültünk haza a szülővárosomba, 2 db csokitortával  a családnak. Előtte héten már Pityu megkeresett, hogy tudnék e nekik születésnapi tortát készíteni a hétvégére, de mivel készültünk elutazni, sajnos nem tudtam elvállalni. És eljött az a bizonyos hét, amikor úgy hullott a hó, mint... ( azt hiszem mindenki emlékezni fog rá, jó sokáig.)

előtte...
előtte...
Egy a vége. Itthon maradtunk. Mi és a két csokoládétorta is. És bár szeretjük a tortát, de azért két csokitorta talán mégiscsak sok lett volna, csak úgy reggelire, ebédre, vacsorára, ezért írtam nekik, hogyha esetleg mégis szeretnék...hát akkor egy, szeretettel vár rájuk. És Pityu el is jött érte.  És akár itt be is fejeződhetett volna a történet, ha néhány héttel később nem hívnak fel, hogy hamarosan esküvőjük lesz és tőlünk szeretnének egy három szintes, rózsás ombre tortát.  Hát íme a végeredmény......
Egy nagyon stílusus, szerelmes esküvő, és a "nem háromszintes, nem rózsás, nem ombre torta".  Van ez így:)...Sok Boldogságot Nekik!

Fotó:Török- Bognár Renáta,  renifotó
Sütemény: pöttyös bögre édesség
Szerelmes fa kismadarak: Csipkedesign

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése