2014. augusztus 5., kedd

Miért nincs egyforma esküvő, dekoráció, torta....

..mert egyszerűen nem megy.

Időnként megkapom a kérdését, hogyan lehet hogy nem katalógusból kell kiválasztani a tortát, legyen az szülinapi vagy esküvői, mert ugye mindenki olyan tortát szeretne, amit megálmodik és leginkább szeretné tudni azt is, hogy miért is fizet.  Erre csak azt tudom mondani, ha szeretne Tőlünk tortát, és tetszenek neki, amiket lát nálunk fotókon, akkor bízzon meg bennem. Nagyon nagyon pipa tudok lenni, amikor valaki más tollával ékeskedik, pinterestről kitesz torták, desszertasztalok fotóit, csak úgy forrás megjelölés nélkül vagy sokadik kommentben, a napi hangulat kedvéért. Ezt így nem lehet és nem is szabadna. Egyszerűen nem lehet lemásolni semmit. Vagyis biztos lehet egy saját tortát leutánozni, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, de más valaki munkájának lemásolásából, mindig csak egy silány másolat lesz. Mert biztos, hogy nem ugyanazok az eszközök színek...nem ugyanaz a kéz készíti. 

És ez a legfontosabb.  Ha nem futószalagos tortát, bármilyen kreativitást igénylő szolgáltatást szeretnél és ha már kiválasztottad, hogy kit szeretnél, aki érted dolgozik a nagy napon, akkor bízz meg benne. Akik kreatívak, szerelemből végzik a munkájukat, úgyis mindent megtesznek, hogy hozzád illő tortát, dekorációt, esküvőt szervezzenek Nektek. Ami nem csapongó stílusú, sablonokkal teleaggatott, hanem olyant mint Ti. A Ti elképzelésetek alapján, de igazán rátok szabva, profizmussal és sok sok sok kreativitással kivitelezve.

És miért ez a sok különböző torta ?  Azért mert ez igazából "ugyanolyan"  torta. Az első torta egy tavalyi piknik fotózásra készült. Itt mutattunk be egy desszertasztalt, hogy ilyet is lehet ám kérni esküvőre.  Ami szép, finom és illik az esküvőhöz, úgy ahogy van, az egész dekorációhoz. (Bár azt gondolom ebben van még mit tanulnunk itthon, de erre már kitaláltunk egy szuper dolgot a 2015-ös esküvői szezonra, de erről majd kicsit később)

Ezeket a tortákat, mi készítettük, de mindegyik az adott esküvőhöz illően...mert minden menyasszony, esküvő, máshogy "irányította" a kezem.

fotó: renifoto

fotó: renifoto

fotó: renifoto



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése