Bár eddig is lelkesen feltüntettük a "stáblistában", hogy a cukorvirág is saját készítés, mégis tegnap újdonság erejével virágzott ki sokatok szívében. Szívesen díszítem a tortákat élő virággal is, de a cukorvirág a nagy szerelem, leginkább a boglárka. Bár megkeményedett állapotban kerül a torta tetejére, ennek ellenére ehető, mert cukorból készül, de azért szerintem ez olyan, mint a marcipán figurák, azokat is csak azért esszük meg, mert szeretjük leharapni a figurák fejét ( vagy csak én?:)
A virágokat, lehet kérni születésnapi tortákra vagy esküvői tortákra is. Ha valaki nem ragaszkodik a hagyományos nászpárhoz, a virágok is lehetnek a torta ékei, amit egy hagyományos díszhez hasonlóan, el lehet tenni emlékként.
|
előtte |
|
közben |
| |
utána... | | |
|
Ági és Peti esküvőjén |
|
Zsuzsi és Márk esküvője |
|
Nők Lapja Évszakok, NYÁRI szám
fotó:Barbay Csaba| flashback styling, szöveg: Rózsa Ágnes |
fotó (1.-8.):
renifotó
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése