2013. június 19., szerda

a cukorvirág szerelem....

Bár eddig is lelkesen feltüntettük a "stáblistában", hogy a cukorvirág is saját készítés, mégis tegnap újdonság erejével virágzott ki sokatok szívében. Szívesen díszítem a tortákat élő virággal is, de a cukorvirág a nagy szerelem, leginkább a boglárka. Bár megkeményedett állapotban kerül a torta tetejére, ennek ellenére ehető, mert cukorból készül, de azért szerintem ez olyan, mint a marcipán figurák, azokat is csak azért esszük meg, mert szeretjük leharapni a figurák fejét ( vagy csak én?:) 
A virágokat, lehet  kérni születésnapi tortákra vagy esküvői tortákra is.  Ha valaki nem ragaszkodik a hagyományos nászpárhoz, a virágok is lehetnek a torta ékei, amit egy hagyományos díszhez hasonlóan, el lehet tenni emlékként.

előtte

közben


 
 
utána...
Ági és Peti esküvőjén
Zsuzsi és Márk esküvője
Nők Lapja Évszakok, NYÁRI szám
fotó:Barbay Csaba| flashback
styling, szöveg: Rózsa Ágnes


fotó (1.-8.): renifotó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése